Tuesday, November 1, 2011

Disaat ku menjadi datin!

Assalamualaikum, hello!!

wuupppss...toing3.. sob3!! So semalam berakhirlah diary af aku dekat AG. 6 bulan aku kerja kat sini..tp aku rase mcm dah bertahun huhuhu so happy kat sini. Sedih?? mmg sedih tp biase la..pertemuan mesti ler ada perpisahan. So semalam aku update n wasiat la mane yg patut. Then after lunch hour koje pun dah siap aku truskan mngemas mana2 harta benda aku yg tak patut ditinggalkan hahah especially kasut2 aku!!kiki... After opis hour kitorang kuar lepaking n makan2 lg.. tett tettt..




So hari ni sampai jumaat aku jadi mak datin la pagi2 p jogging then duduk kat umah goyang kaki relax..huh memang terasa kedatinan tu heheh.. then jumaat aku balik kg raya yeah3.. dgn cikayu3!!! After raya jeng3..start koje baru new environment new frend...huhu new bos!!!!

11 comments:

  1. cant wait!!!!
    erkk,jog ke? :P~

    ReplyDelete
  2. yerrr la.. sok lg heheheh kalo x ujan.. eh aku lapo giler ni!!!

    ReplyDelete
  3. best kan jadi mak datin skali skala....hehe..

    ReplyDelete
  4. mak datin? haha.. nak jadi setiap hari pon bolehh...

    ReplyDelete
  5. hehhe kalo setiap hati "mak datokk...."

    ReplyDelete
  6. meriahnyerrr..tahniah jadi mak datin goyang2 kaki.haha

    ReplyDelete
  7. ha a mmg meriah sgt2 heheh tq3.

    ReplyDelete